preloader
Podologie praktijk André Kox
Nijverheidsweg 15
7161 AA Neede
Tel. 06-83215195


Sport-podoloog Kox | Therapeutische zolen en schoenen


Linkpartners

Radio luisteren
Comfortabele werkschoenen
Ergotherapie Hilversum
Scootmobiel kopen | Scootmobiel-comfortabel.nl

Sildenafil kopen

Fysiotherapie Zaandam
Behandelstoelen
Gemeentenederland.nl
Rieker schoenen | Durlinger.com

Tamaris schoenen

Ergonomische zitkussens

Verder met Parkinson

Loopt alles naar wens...
Informatieve site van het Landelijk Overkoepelend Orgaan v/d Podologie

Foottalk.com
Canadese site met informatie over voetverzorging en voetproblemen, inclusief FAQ en links naar andere voeten-sites.

www.ziekenhuis.nl
Informatie over het ziekenhuis, specialisaties, ziektebeelden, patientenorganisaties.

www.drkoop.com
De internationale gezondheidsvraagbaak met zeer veel informatie over ziektebeelden en behandelingsmethodes. Ook een afdeling voetverzorging (engels).

www.apotheek.net
Website van de apothekers in Nederland

Gezondheidsnet
De grootste gezondheidssite van Nederland. Informatie en tips over geneesmiddelen en geneeswijzen, maar ook over bijvoorbeeld verantwoorde voeding en gezond bewegen. Almanak met zo'n 180 ziektes/kwalen met informatie, tips en behandelwijzen.

Gezondheidsplein
Uitgebreid gezondheids-ABC, nuttige tips. De informatie over alternatieve geneeswijzen mag best kritischer gepresenteerd worden, want hier zit veel kaf onder het koren.

Medischestartpagina.nl
Uitgebreide en goede medische startpagina, opgezet door een arts.

Accu-chek.nl
Informatie voor diabetespatienten rondom Accu-chek hulpmiddelen.

Diabetesfonds
Diabetes (suikerziekte) is een ziekte waar steeds meer mensen mee te maken krijgen. Kinderen en mensen vanaf 40 jaar. Met diabetes kun je leven dankzij medicamenten en voedingsadviezen. Maar helaas krijgen steeds meer mensen ook te maken met de gevolgen van diabetes, de zogeheten diabetische complicaties. Het Diabetes Fonds Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek en geeft publieksvoorlichting over diabetes.

Rubriek Gezondheid van leren.nl
Als u meer over allerlei gezondheidsonderwerpen zoekt op het internet, dan biedt dit overzicht veel interessante links.

De site van de schoenmakers van Nederland...
Met de geschiedenis van de schoen, info over het beroep schoenmaker. En een uitleg over orthopedie.

Schoenen-site
Schoenen: een hele serie winkels te sorteren naar doelgroep, plaats enz.

Allergeenvrije schoenen
Speciaal voor mensen die geen confectie schoeisel kunnen verdragen is de allergosan schoen ontwikkeld. Het leder is chroom en nikkel vrij en de lijmen bevatten geen p.t.b.f.f. hars, geen rubber en geen mercaptomix. Voor deze stoffen kunt u namelijk allergisch zijn. Ook voor andere allergenen is het mogelijk een passende oplossing te vinden bij het vervaardigen van schoeisel. Allergosan schoenen worden namelijk individueel gemaakt zodat aanpassingen per schoen mogelijk zijn. De site geeft een aantal dealer adressen door het hele land.

Over schoenen en wandelsport
Deze pagina geeft je meer informatie over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van een goed paar wandelschoenen.

Nederlands Leder en Schoenen Museum
Het Nederlands Leder en Schoenen Museum te Waalwijk bezit de grootste collectie schoeisel ter wereld: Imelda Marcos is er jaloers op. U bewondert talloze schoenen, maar ook lederen gebruiksartikelen als koffers, paardenzadels en prachtig goudleer. In de museumstraat bevinden zich een schoenenfabriek van begin twintigste eeuw, een ouderwetse huisschoenmakerij, een authentieke winkel en een klompenmakerij. In twee videoruimtes ziet u hoe het proces van schoenmaken verloopt.

Century in shoes
Hoe zagen schoenen er uit in de afgelopen eeuw: van 1900 tot 2000? Je kunt een decade kiezen en krijgt dan diverse soorten schoenen te zien uit die periode en een beschrijving van dat betreffende tijdperk met karakteristieke foto's en advertenties (engels).

Wandelnet
De Stichting Wandelplatform-LAW heeft in Nederland een wandelnet aangelegd, een netwerk van wandelroutes. Deze routes zijn bewegwijzerd. Van al deze routes zijn gidsen uitgegeven, in totaal ruim dertig.

Hiking
Over hiking en wandelvakanties: wat komt er bij kijken, wat heb je er voor nodig.

Hiking en verzorging van de voeten
Verzorging van je voeten is van levensbelang voor het kunnen genieten een hike. Het zijn immers de dragers van je lichaam en rugzak en moeten dus goed worden verzorgd.

De Nijmeegse vierdaagse
De Internationale Vierdaagse van Nijmegen is één van 's werelds grootste wandelevenementen. Hij wordt elk jaar vanaf de derde dinsdag in juli georganiseerd door de wandelsportorganisatie KNBLO. Alle informatie over dit evenement, inclusief het laatste nieuws, kan op deze site worden gevonden.

Wandelen in Nederland
Nederland is nog steeds een mooi land. Ondanks de grootschalige ingrepen in het landschap, kan de wandelaar nog steeds genieten van mooie natuurgebieden. KNBLO site.

Wadlopen
Het wadloopcentrum Fryslan organiseert reeds dertig jaar wadlooptochten. Zij komt hiermee tegemoet aan de wens van velen die risico's willen vermijden en prijs stellen op een zo veilig mogelijke begeleiding. Het wadloopcentrum heeft medewerking van een aantal ter plaatse goed bekende mensen die in hun vrije tijd als gids optreden. De gidsen wensen het risico tot een minimum te beperken.

Wandelzoekpagina
Als u dichter bij huis wilt blijven bezoek dan de "wandelzoekpagina" met meer dan 500 wandelingen door Nederland, zowel kort als lang. Je kunt zoeken op regio en op lengte. Routebeschrijvingen, adressen van eventuele horecagelegenheden, en een uitleg hoe het startpunt van de route bereikt kan worden.

Lichaamstaal ten voeten uit
Voeten spreken een eigen taal die ons soms meer vertelt dan het gezicht. Mensen zijn zich er vaak wel van bewust dat de taal die hun lichaam spreekt hun bedoelingen kan verraden maar daarbij vergeten ze hun voeten het eerst.

Het meest complete beauty-overzicht.nl
Op deze pagina vindt een overzicht van allerlei handige beauty links, van beautysite's en schoonheidsinstituten tot cosmeticamerken

podologie.beginthier.nl

start vanaf nu bij start.nu

Atletiek- en Trimvereniging Avantri.nl

Informatie over prothese, knie, rug, heup, sport

Zorg + Welzijn (www.zorgwelzijn.nl)

Infomatie over Hielspoor (www.hielspoorinfo.nl)

Je vindt ons de Internet Gids

Freubelen.eigenstart.nl
Informatie over freubelen. Links over mijn eigen creaties. weblog-freubelen. clubid-freubelen. creatief zijn. het maken van kaarten. er staat heel veel op deze eigenstart freubelen! veel plezier!

www.fysiodevries.nl
Gezondheid er veranderd veel, kijk vooral uw ziekenfondspolis erop. Op deze site kunt u zich informeren over onze praktijk en zaken die met fysiotherapie en sporttherapie en kindertherapie te maken hebben.

Voetprotheses van siliconen
Diortho is sinds 1997 gespecialiseerd in de vervaardiging van individueel vervaardigde voet-, been-, hand- en vingerprotheses.

www.fonzarelli.be
Fonzarelli's website, startpagina voor Belgie en Nederland

www.opgen.nl
Podoposturale therapie is een houdingstherapie waarbij houdingsklachten worden beïnvloed door middel van individueel aangemeten inlegzooltjes.

www.drbody.nl
Omschrijving houdingsgerichte podologie (podoposturaal therapie

www.uwvoordeelshop.nl
Uw Voordeel Shop: Inkt cartridges & Toners voor betaalbare kwaliteit. www.uwvoordeelshop.nl www.ridgetone.nl

Sport-podoloog Kox | Therapeutische zolen en schoenen